Saturday, September 29, 2007

Das Höstfest

Aikansa se otti, mutta tänään lähdetään ensimmäistä kertaa hummailemaan. Samalla karataan paikallisen "taiteiden yön" tieltä naapurikaupungin opiskelijalähiöön. Odotettavissa on kinkkisiä suunnistustehtäviä ja asemansa vakiinnuttaneita järjestöhörhöjä, joiden mielissä suunnistaminen ja olut kuuluvat lähtemättömästi yhteen.

Parempien perinnetaikojen puuttessa nautittu kaupallinen mustaherukkamehu, inkiväärijuoma sekä Koskenkorva ovat helpottaneet oloa hiljalleen ja epävarmasti. Hengästymistä välttelen edelleen kuin eläkkeellä oleva keuhkotautinen, mutta rajoja on jo koeteltu. Mielen täyttää viikon päästä käytävä viesti ja epävarmuus omasta paikasta. Olenko liian vanha kakkosjoukkueeseen? Mille osuudelle minut laitetaan? Joudunko yhteislähtöön?

3 comments:

sombrero said...

Ehei, en usko että AVJH:t TODELLA luulevat oluen ja suunnistamisen kuuluvan yhteen, mutta koska on Oktoberfestin aika, eivät he osaa pitää oluenjuontia erossa EDES suunnistamisesta. Kiitos kivasta blogista! Ihanaa, että on yhtäviä, jotka TODELLA ymmärtävät!

Turbaani said...

Luulenpa, että AVJH:t ovat niitä Minna Kaupin Kuukausiliitteessä nimeämiä "toisia", jotka eksyvät parkkihallissa ja lähtevät hotellin käytävällä aina väärään suuntaan. Tokkopa heille pikku myssynen parempaa hahmotusta tuo!

Yhdyn Sombreroon bloginne IHANUUDESTA!!! Viimeisimmän julkaisunne helmi - hitaasti mutta epävarmasti - on myös omia suosikkejani, niin tarkoitusperiltään kuin hauskuudessaankin. Lisäksi ihastuin Sombreron TYYLIIN korostaa sanoja KÄPSEILLÄ!!!

Pyöräilykypärä said...

Kyllä tälläinen suunnistuksen ja nautintoaineiden yhdistelmä kuulostaa melkoisen vaaralliselta. Teinä huolehtisin, että asianmukainen suojavarustus(panssariliivit, hitsauslasit, malariarokotus, goretex-käsineet) on ajantasalla. Turvallisuus ennen kaikkea!