Tuesday, September 11, 2007

Mööpeleitä

Nyt on millä istua, sillä vessanpönttö mukaan lukien istuimia on kaikkiaan yhdeksän. Kodin täyttää matala jyrinä toimistotuolien pyörien pyöriessä muovimatolla. Pöytiäkin on pari ja sekin on oikein mukavaa. Toppen!

Pidennetyn viikonloppuloman saldo: SM-plaketti, Elovena-paketti, rikkinäinen maha ja hyvä mieli. Ravintoloissa aterioiminen on tästä eteenpäin poissuljettu vaihtoehto viikkoa ennen arvokisoja. Kuka nyt tankkais bensa-auton dieselillä? Ravintolatyöntekijät yrittää järjestään maustaa miun annokset pullamössöllä ja sirotella pitsaan vehnäjauhoja basilikan sijaan. Parempi olla jatkuvasti eväsretkellä. Seuraava (kuudes) lauttamatka on varattuna viikon päähän, joten laukkuja ei varmaan kannata purkaa. Vaihdellaan sentään laivayhtiöitä, ettei meitä aleta epäillä järjestäytyneestä salakuljetuksesta.

Karttatehtävä: etsi yksi yhtenevä kohta vuosien 1998 ja 2005 kartoista. Perimätiedon mukaan karttapalat ovat samasta paikasta. (Toim. huom. tehtävän laatija ei ole vielä keksinyt ratkaisua)

1998

2005

No comments: