Tuesday, September 4, 2007

Online

Muutto lopulliseen asuntoomme tapahtui vihdoin eilen. Asken 42 ei valitettavasti ollutkaan meidän lukaalimme osoite, vaan ilmeisesti taloyhtiön nimi. Blogin nimen olisi siis pitänyt olla Lägänhet 113, mutta siihen on myöhäistä enää vaikuttaa. Niillä mennään, mitä on annettu - ja se ei kyllä paljoa ole.
Muovimatolla vuorattuun huvilaamme luksusta tuo nettiyhteys, joten enää ei tarvitse raahatua yliopistolle koodaamaan. Muuta luksusta (=huonekaluja) meillä ei sitten olekaan - lukuunottamatta yön aikana hiljakseen tyhjenevää kumipatjaa.

Tänään kävin hierojalla. Hieroja-Jussi muutti Alavudelta kansankotiin joskus 70-luvulla ja pyörittää poikansa kanssa pienimuotoista hoitokeskusta. Hän valitteli alkuun, että perinteinen urheiluhieronta ei ota huomioon kokonaisuutta vaan keskittyy pelkkiin lihaksiin. Kun Jussi sitten vanhanajan etelä-pohojalaaseen tyyliin aukoi hermoratoja niin allekirjoittanut sai rauhassa keskittyä hiessä kylpemiseen. Toivottavasti hierontahuoneen vakiovarusteisiin kuuluu lattialasta, jolla lattian saa kuivattua ennen seuraavaa uhria. Puolen tunnin setti riitti mainiosti - tarjolla kun ei ollut mitään valohoitoa. Hieroja varoitteli, että pari päivää pitää ottaa kevyesti käsittelyn jälkeen. Ohjeet muistuivat mieleeni heti, kun lähdin raahnustamaan pienimmällä mahdollisella vaihteella muun liikenteen sekaan. Täytynee SM-kisoja varten hankkia jostain hankkia sellainen rollaattori, jollaisella ne mummot kiitivät ohi.